19 Ocak 2011 Çarşamba

GALATASARAY KAŞKOLLU ERDOĞAN - 17/01/2011


Az Önce Vatan Gazetesinde Reha Muhtar'ı okudum. Bu karenin çekildiği günleri yazmış. Başbakan hapisten çıktıktan kısa bir süre sonrasında çekilmiş fotoğraf. Kopenhag'da Galatasaray maçını izledikten hemen sonra.

Muhtar, Polat'ın Galatasaray'a hakim olmadığını falan yazmış yazısında.

İyilik yap at denize. Balık bilmezse Halık bilir demiştik geçtiğimiz günlerde Hakkari'ye yatırım için....Akabinde stad olayı yaşandı.

Bu kareyi ben de paylaşmak istedim.

Aynı gazetede Can Ataklı iskanı olmayan stadın açılışı yapılır mı diye soraraken,oturuma ve kullanıma açık hale gelmemiş bir stadda neden açılış yapılır diyor.  Selahattin Duman'da Muhtar gibi protestonun aslında Polat'a geldiğini yazıyor ve Ataklı'nın sorusuna Polat'ın bir an önce itibar toplamak için açılışta acele ettiği cevabını veriyor.

Ne güzel gazete. Bütün yazarlarını okuduğunda her bakış açısını görüyorsun. Soruların cevapları karşı köşelerde. Bu arada Mustafa Mutlu ise bugün rahatsız olduğu için yazamamış.

Ataklı'nın geçtiğimiz Medya Müfettişi köşemizde ele aldığımız Liberallere çağrısı ses getirdi galiba bu arada. Liberallere ne demişti Ataklı: Bir hafta desteği kesin, kendilerini kendileri anlatsınlar bakalım ne oluyor...

E olabilir, liberaller etkilenip, gençlere içki düzenlemesi ve benzer konularda hükümeti eleştiriyor gibi yaparak kendilerinin aslında özgün duruş ve şahsiyet sahibi olduklarını göstermek istemiş olabililer fırsat bu fırsat diyerek.

Ama asıl önemli soru Aydınların bir kısmı neden Ak Parti'ye ısınamıyor? Çünkü inanmıyorlar. İnanamadıkları bazı konularda takıntılı davranmaktalar ve önyargılılar. Bazı konularda ise onlara hak vermemek elde değil. Zamanı geldikçe bu örneklere değineceğiz. Değinecek örnek olmamasından yana umudumuz elbette. İktidar lehine olacağından değil, Türkiye lehine olacağından

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder